Algemene informatie

Algemene informatie


Hoe verloopt uw persoonlijke traject?

Algemene informatie

Wilt u een stabiel gewicht, betere voeding en gezonder leven? Doe de Nutri DNA-test bij De Nutri Kliniek. Dankzij de DNA-test zijn de adviezen over voeding en leefstijl afgestemd op uw genen en persoonlijke behoeften. Dit zorgt voor de optimale balans in uw leven.

Gezond leven en DNA

Uw genetisch materiaal geeft inzicht in hoe u in elkaar zit. Onze specialisten gebruiken deze kennis om advies te geven over voeding en leefstijl. Indien gewenst stellen zij een speciaal behandelplan op. Zodat u een gezonde toekomst tegemoet gaat.

Team van beste specialisten

Omdat het ontstaan van de meest voorkomende aandoeningen een combinatie is van genetische aanleg, leefstijl en omgevingsfactoren, brengt De Nutri Kliniek de kennis van deze gegevens op unieke wijze samen. Dankzij een team van specialisten (diëtist, genetisch cardioloog, klinisch psycholoog en een sport- en bewegingsdeskundige) begeleiden wij u naar persoonlijke zorg gericht op preventie. Want gezonder leven lijkt makkelijk, de meeste mensen krijgen dit niet alleen voor elkaar.

Persoonlijk advies

Preventie en persoonlijke, specialistische zorg op meerdere gebieden zijn de sleutelwoorden in de aanpak van De Nutri Kliniek. Wij werken samen met medisch specialisten uit diverse werkvelden en bieden gepersonaliseerde adviezen met uitgebreide nazorg.

Hoe De Nutri Kliniek u inzicht en hulp kan bieden, leggen wij u graag uit.

Missie

Het bieden van een preventieve vorm van gezondheidszorg door DNA, voeding, leefstijl en omgeving integraal aan te pakken en multidisciplinair te behandelen.

Visie

Als mensen gezonder leven voelen ze zich beter en zijn ze minder vaak ziek. In de huidige veeleisende samenleving, met een toenemend aantal welvaartsziekten, kan de aanpak van de Nutri Kliniek veel persoonlijk leed besparen. Dankzij een preventieve aanpak kan de zorg goedkoper worden en wordt een betere kwaliteit van leven bereikt.

Verzekerde zorg?

Afhankelijk van de mogelijkheden die u kiest bij De Nutri Kliniek, kan het zijn dat een deel vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Wij adviseren u altijd zelf contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Meer weten?
Wij Helpen u graag verder.

088 7652525 info@nutrikliniek.nl