Specialisten

Specialisten


Het team van De Nutri Kliniek staat voor u klaar.

Specialisten

dr. Wybren Jaarsma – Cardioloog

wybren-witte-jas_sizeddr. Jaarsma volgde zijn opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens promoveerde hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Van 1987 tot 2016 was dr. Jaarsma werkzaam als cardioloog en hoofd van de niet- invasieve cardiologie in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Tevens was hij hier verantwoordelijk voor de opleiding cardiologie.

Sinds 2016 is dr. Jaarsma verbonden aan Cardicare in Blaricum en werkzaam voor De Nutri Kliniek in Bosch en Duin.

Berry van Kats – Diëtist

‘We weten dat mensen met overgewicht niet altijd te veel eten of te weinig bewegen. Onze genen zijn voor een belangrijk deel medeverantwoordelijk voor het de hele dag door kunnen eten of juist van heel weinig eten toch groeien. Met het DNA- onderzoek bij De Nutri Kliniek krijgen we meer inzicht in wat het lastig maakt om af te vallen. Voor de één zal meer bewegen helpen, de ander krijgt het advies voeding met veel koolhydraten te gebruiken en weer een ander een laag calorisch dieet. We stellen aan de hand van uw genen het meest effectieve programma samen om een gezonde leefstijl te bereiken.’

Berry heeft de opleiding Diëtetiek gevolgd en daarnaast diverse trainingen en nascholingen gedaan gericht op diabetes, gewichtsproblematiek, voedselallergie, hartfalen en eetstoornissen. Zij heeft in diverse praktijken als diëtist gewerkt en is sinds 2010 werkzaam voor Vialente/Dietheek. Vanaf 2015 is zij betrokken bij De Nutri Kliniek. Berry staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Angela Henneveld – Klinisch psycholoog

Angela-Henneveld‘Bij De Nutri Kliniek kijken we met een team van specialisten welke specifieke factoren je gewicht en eetpatroon beïnvloeden. Hierop volgt een behandeling afgestemd op wat voor jou werkt! Als klinisch psycholoog begeleid ik je in het leren herkennen en veranderen van de denk-, eet- en gedragspatronen die jou in de weg staan om je doelen te behalen.’

Angela Henneveld heeft achtereenvolgens de studies tot klinische ontwikkelingspsychologie, GZ- psycholoog, cognitief gedragstherapeut en klinisch psycholoog gevolgd. Daarnaast heeft zij tal van certificaten m.b.t. klinische psychologie behaald. Angela heeft een zeer uitgebreide loopbaan in haar vak gevolgd. Zo heeft zij in diverse klinieken gewerkt, waaronder een GGZ- instelling en diverse behandelcentra. In 2015 is zij gestart met haar eigen psychotherapiepraktijk in de basis en specialistische GGZ. Daarnaast werkt zij sinds 2015 voor De Nutri Kliniek als klinisch psycholoog gericht op mensen met diffuus eetgedrag.

Desiree Vergers – Sportcoach

‘Voor mij komt in De Nutri Kliniek alles samen. Ik ben er van overtuigd dat alleen een multidisciplinaire aanpak blijvend resultaat oplevert als het gaat om gezondheid en het bereiken van het ideale gewicht. Het DNA onderzoek geeft ons richting zodat we ons advies en de behandeling kunnen optimaliseren en personaliseren. Samen staan wij voor jouw resultaat!’

Desiree is bewegingsdeskundige en sportcoach. Daarnaast heeft zij een opleiding tot gewichtsconsultent en Personal Trainer Fysio Physics gevolgd. Een combinatie die bij uitstek interessant is binnen De Nutri Kliniek. Desiree is sportinstructrice voor diverse disciplines (o.a. spinning en bodypump) en weet met haar enthousiasme mensen in beweging te brengen op een manier die bij hun past.

Start nu met Nutri DNA

Nutri DNA-Test+ Voeding €590


  • Nutri DNA Test met bloedonderzoek: kom meer te weten over wat u het beste kunt eten
  • Intake- en adviesgesprek met onze dietist
  • Uitgebreid persoonlijk adviesrapport
Meer informatie

Nutri DNA-Test Health Check €795


  • Kom meer te weten over uw erfelijke aanleg en de beste voeding voor u
  • Intake- en adviesgesprek met zowel genetisch arts als diëtist
  • Uitgebreid persoonlijk adviesrapport
Meer informatie

Nutri DNA- Test Compleet €995


  • Extra benadering vanuit psychologie en sport
  • Advies van voltallig specialistisch team: arts, psycholoog, diëtist, sportcoach
  • Nauwkeurige DNA- Test + psychologische test + bewegingsanalyse
Meer informatie